Pedicure behandelingen

Deelbehandeling (maximaal 20 minuten) €29,50

Pedicure mini (maximaal 30 minuten) €34,50

Pedicure basis (maximaal 45 minuten) €44,50

Pedicure extra care (maximaal 60 minuten) €55,00

Pedicure risicovoeten (maximaal 30 minuten) 35,50

Pedicure risicovoeten (maximaal 45 minuten) €45,50

Pedicure Extra Soft ( pedicure basis+paraffine) €62,00

Pedicure Extra Soft (pedicure basis, paraffine en 15 minuten voetmassage) €79,00

Pedicure Ultra Soft (pedicure mini, scrub, masker en 30 minuten voetmassage) €82,45

Pedicure Ultra Soft (pedicure basis, scrub, masker en 30 minuten voetmassage) €92,45

Specialistische behandelingen

Vilttechnieken vanaf €14,00. Prijs hangt af van de grootte van het gebied dat ontlast moet worden.

Nagelbeugeltechniek €28,50 per nagel.

Nagelreparatie grote teen €28,50, tijdens pedicurebehandeling 24,00. Nagelreparatie kleine teen €18,50, tijdens pedicurebehandeling €14,00.

Wellness Behandelingen

Voetmassage 15 min. € 17,00 met een warme massageolie

Voetmassage 30 min. € 30,00 met een warme massageolie

Hierbij worden de voeten gemasseerd met een heerlijk warme massageolie welke een aangename geur hebben voor totale ontspanning. Na het aanbrengen en masseren is de huid heerlijk zacht en gehydrateerd.

Paraffine behandeling € 19,00

Deze behandeling bestaat uit 2 sokken die gevuld zijn met paraffine. De sokken worden na de pedicure behandeling aan de voeten aangebracht, en daarna worden de voeten lekker warm ingepakt. Dan moet de pakking 15 minuten intrekken. Doordat de voeten warm zijn ingepakt, gaan de poriën goed openstaan, en worden alle werkzame stoffen goed opgenomen in de huid. Deze intensief verzorgende pakking is uiterst geschikt voor mensen met een droge tot zeer droge voethuid, eczeem, kloofvorming en eeltvorming of gewoon als pure verwennerij en zijn een ware sensatie voor de voeten!

Alle bovenstaande behandelingen zijn uitsluitend na een pedicure mini, basis of extra care.

Teennagels lakken met nagellak van ORLY Breathable € 17,50

Dit is een ademende nagellak die vocht en zuurstof doorlaat. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld schimmelnagels of kwetsbare nagels lakken zonder dat deze de nagels afsluit. De behandeling voor schimmelnagels kan hierdoor gewoon voortgezet worden. Deze nagellak zorgt ervoor dat de nagels niet afscheuren of afbrokkelen. Tevens bevatten de lakjes van ORLY Breathable Argan Olie, Pro-Vitamine B5 en Vitamine C welke de nagels hydrateren, en beschadigde nagels herstellen, en stimuleert de groei voor een gezonde nagel. ORLY Breathable is een basecoat, topcoat, behandeling en kleur in een. Bij het lakken van de nagels wordt er een basecoat aangebracht om de nagel te beschermen, twee laagjes nagellak, en als finish voor extra glans een laagje een topcoat.

Nagellak verwijderen € 2,50

Schimmeldiagnostiek

Fungicheck €40,00

Producten

Voetcrèmes

Ik werk met de mooie producten van AllPresan en Podopharm. U kunt diverse producten bij mij in de praktijk kopen voor verschillende doeleinden. Voor elke huid en behoefte is er een mooi product welke u hiervoor kunt gebruiken.

Anti-schimmel producten

In de praktijk zijn er diverse anti-schimmel producten te verkrijgen zodat u dit kunt behandelen.

Dadi’Oil

Dadi’Oil is een verzorgende nagel- en huidolie, die gemaakt is om de huid te voeden, flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de nagels en de nagelriemen. Dadi’Oil wordt snel opgenomen in de huid en nagels, en voelt niet vet aan. Daarnaast is Dadi’Oil voor 95% gecertificeerd biologisch, wat wil zeggen dat de organische oliën afkomstig zijn van boeren die duurzame technieken hanteren, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen.

IMG_3280

De organische oliën zijn onder andere zuivere avocado olie, extra virgine olijfolie en jojoba olie, welke samenwerken om te beschermen, hydrateren en te verzachten. Daarnaast bevat Dadi’Oil ook natuurlijke vitamine E, welke een krachtige anti-oxidant is, die het lichaam helpt ontstekingen te bestrijden en aantasting van de huid of nagels te voorkomen. Tenslotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking. Dadi’Oil werkt uitstekend bij de droge huid, droge nagelriemen, psoriasis huid/nagel, eczeem, losgelaten nagels, verdikte nagels, door chemo aangetaste nagels, gespleten nagels en kan prima in combinatie worden gebruikt met anti-schimmel producten voor de nagels.

Verkrijgbaar in een flesje van 3,75 ml voor € 7,50

WandelWol

WandelWol nu verkrijgbaar bij Top Voet Harderwijk!!!
WandelWol is een product op natuurlijke basis en gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht en bevat lanoline, welke het herstellend vermogen van de huid ondersteunen.
De producten van WandelWol absorberen transpiratievocht en ventileren, en zorgen in de winter voor warme voeten en verkoelt de voeten in de zomer.
WandelWol is uitstekend geschikt voor ontstane blaren en voorkomt blaren. Bovendien werkt WandelWol drukontlastend als u last heeft van pijnlijke plekken aan de voeten.

Official dealer WandelWol,
De oplossing bij blaren en voet-ongemak!
  • WandelWol 10 Gram € 8,50
  • WandelWol 20 Gram € 11,50
  • WandelWol 40 Gram € 18,95

Betalingsmogelijkheden contant en pinnen

Pinnen, ja graag