Specialistische behandeling

Bij mijn specialistische behandelingen richt ik me op specifieke voetproblemen. Ik bied vilttechnieken aan voor effectieve drukverlichting, nagelbeugeltechniek voor het corrigeren van ingroeiende nagels, en nagelreparatie voor een verscheidenheid aan nagelproblemen. Elke behandeling wordt met uiterste precisie en zorg uitgevoerd, om te verzekeren dat u de beste resultaten krijgt. Mijn doel is om uw voeten niet alleen gezond, maar ook comfortabel te houden.

Vilttechnieken

Met deze vilttechnieken gebruik ik een speciale viltpadding om gevoelige delen van uw voet tijdelijk drukvrij te maken. Dit verlicht effectief pijn en bevordert het herstel van de huid. Deze methode is ideaal als tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld in afwachting van steunzolen van uw podotherapeut, na behandeling van een gevoelig gebied aan de voeten, of na het verwijderen van een pijnlijke likdoorn. Deze techniek biedt snelle verlichting en helpt uw voeten hun natuurlijke gezondheid en comfort te herstellen.

 

Nagelbeugeltechniek

Bij een nagelbeugeltechniek pas ik speciale nagelbeugels toe voor de behandeling van ingroeiende nagels. Deze nagelproblemen kunnen ontstaan door verschillende oorzaken, zoals het verkeerd knippen van de nagels, het dragen van slecht passende schoenen, of door de natuurlijke vorm van de nagel, zoals een convexe of tunnelnagel. De nagelbeugel helpt om de groei van de nagel te reguleren en te verbeteren. Er zijn diverse soorten nagelbeugels beschikbaar, waaronder plakbeugels, combinatiebeugels en beugels gemaakt van plat of rond chirurgisch staaldraad. Ik kies de meest geschikte nagelbeugel op basis van uw individuele situatie om de beste resultaten te garanderen.

 

Nagelreparatie

Met een nagelreparatie richt ik me op het herstellen van verschillende nagelproblemen, waaronder gespleten nagels, stootnagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, vervormde nagels en gedeeltelijk of grotendeels ontbrekende nagels. Ook voor de verfraaiing van mycosenagels is deze behandeling geschikt. Ik gebruik een speciaal product dat de sterke eigenschappen van zowel harde gel als acryl combineert: sterker dan gel, maar flexibeler en lichter dan acryl. Deze techniek zorgt voor een mooi herstelde teennagel, behoudt de natuurlijke vorm van de nagelwallen en voorkomt onjuiste nagelgroei. Zo voorkomen we blijvende misvormingen of ingroei. Met mijn nagelreparatie krijgt u weer gezonde en mooi ogende teennagels.

Tarieven

Hieronder vindt u een up-to-date overzicht van onze tarieven.

€15.00
€29.50
€29.50
€25.00
€19.50
€15.00