Over mij

Ik ben Kim Verkerk, trots eigenaar van Top Voet Harderwijk, dé plek voor goed verzorgde voeten. In mijn medische pedicurepraktijk bied ik naast algemene pedicurebehandelingen ook gecontracteerde voetzorg aan in samenwerking met Rondom Podotherapeuten. Elke behandeling in mijn sfeervolle praktijk is zorgvuldig ontworpen om uw voeten de beste verzorging te bieden. Bij Top Voet Harderwijk streven we ernaar om niet alleen uw voeten te verzorgen, maar ook om bij te dragen aan uw algehele welzijn

Een moment voor jezelf

Ik hecht veel waarde aan het tegelijk verzorgen van een ontspanningsmoment. Wat uw reden van bezoek ook is, elke behandeling combineert deskundige zorg met persoonlijke aandacht. Ontdek ook mijn wellness behandelingen of de combinatie van pedicure en wellness voor pure ontspanning en uitgebreide voetzorg, perfect afgestemd op uw behoeften.

De praktijk

Mijn praktijk bij Top Voet Harderwijk is meer dan alleen een plek voor behandeling; het is een ruimte waar welzijn en ontspanning samenkomen. Gevestigd in het gezellige pand ‘De Verzorgerij’, straalt mijn praktijk warmte en uitnodiging uit, waardoor u zich direct op uw gemak voelt. Hier richt ik me op het bieden van de beste voetzorg, met een focus op uw algehele welzijn en comfort. Gelegen aan de Gelreweg 36 in Harderwijk is mijn praktijk de ideale bestemming voor iedereen die waarde hecht aan kwalitatieve voetzorg in een sfeervolle en ontspannende omgeving.