Cosmetische behandeling

Bij mijn cosmetische behandelingen richten ik me op het verzorgen van uw teennagels. Ik bied professioneel nagellakken en nagellak verwijderen aan, zorgvuldig uitgevoerd voor een stijlvol resultaat. Ideaal voor een verzorgde en elegante uitstraling van uw voeten.

Nagels lakken

Het is een complete behandeling: basecoat, kleur en topcoat in één. Bij het lakken breng ik eerst een beschermende basecoat aan, gevolgd door twee lagen van ademende lak en een topcoat voor een extra glanzende afwerking. Ideaal voor gezonde en schitterende teennagels!

Orly Breathable is een ademende nagellak die vocht en zuurstof doorlaat. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld schimmelnagels of kwetsbare nagels lakken zonder dat deze de nagels afsluit. De behandeling voor schimmelnagels kan hierdoor gewoon voortgezet worden. Deze nagellak zorgt ervoor dat de nagels niet afscheuren of afbrokkelen. Tevens bevatten de lakjes van ORLY Breathable Argan Olie, Pro-Vitamine B5 en Vitamine C welke de nagels hydrateren, en beschadigde nagels herstellen, en stimuleert de groei voor een gezonde nagel. ORLY Breathable is een basecoat, topcoat, behandeling en kleur in een. Bij het lakken van de nagels wordt er een basecoat aangebracht om de nagel te beschermen, twee laagjes nagellak, en als finish voor extra glans een laagje een topcoat.

Tarieven

Hieronder vindt u een up-to-date overzicht van onze tarieven.

€18.50
€3.00