Wellness behandeling

Verwen uw voeten na een pedicure met een luxe wellness behandeling. Kies uit een paraffine voetpakking voor hydratatie, een voedende voetscrub, een hydraterend voetmasker, of een ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Paraffine voetpakking

Op zoek naar een diepgaande oplossing voor droge tot zeer droge voeten? In mijn paraffine voetbehandeling smeer ik de voeten in met een voedende crème, gevolgd door een verzachtende toepassing van warme, paraffine-gevulde sokken. Deze methode zorgt voor een diepe warmte, die de poriën opent en de crème optimaal laat intrekken voor maximale hydratatie. Het resultaat? Uitzonderlijk zachte, goed gehydrateerde voeten. Bijzonder effectief voor het verzachten van kloven en barstjes.

 

Voetscrub

Ik gebruik een suikerscrub die rijk is aan voedende en verkoelende ingrediënten. De hydraterende oliën voeden, hydrateren en verzachten de huid, waardoor je voeten na het scrubben zijdezacht aanvoelen. Deze voetscrub is de perfecte afsluiter van een pedicurebehandeling, voor een nog zachtere en gladdere huid.

 

Voetmasker

Mijn voetmasker, rijk aan voedende ingrediënten, biedt een diepe en langdurige hydratatie voor zijdezachte benen en voeten. Met een mix van oliën, urea, glycerine, co-enzym Q10, en vitamines A, D, en E, transformeert het harde, droge huid in een elastische, zachte en soepele huid, terwijl het tegelijkertijd kalmeert en herstelt. Dit masker is een echte traktatie voor de voeten.

 

Voet/onderbeenmassage

Onder begeleiding van ontspannende muziek geniet je van een voet- en onderbeenmassage. Je kunt kiezen tussen een behandeling van 15 of 30 minuten. Bij de langere massage van 30 minuten begin ik met het losmaken van je voeten met warme massageolie. Na afloop voelen je voeten heerlijk zacht en soepel aan. Heerlijke verwennerij voor zowel lichaam als geest!

Tarieven

Hieronder vindt u een up-to-date overzicht van onze tarieven.

€18.00
€32.50
€22.50
€12.50
€10.00
€55.00